Kat Planları

Vaziyet Planı

NG Sapanca Bedesten Binası;

  • Bodrum Kat
  • Bahçe Katı
  • 1. Mağazalar Katı
  • 2.Mağazalar Katı
  • Teras Katı

olarak inşa edilmiştir. Toplamda 150 açık otopark alanı mevcuttur. Bahçe katından terasa kadar çıkan yürüyen merdiven olacaktır.

Bahçe Katı

Hem otopark tarafından hem de bahçe katı koridorundan doğrudan girişlere sahip 1000 m² civarında market olabilecek alan mevcuttur.

Hem Otopark tarafından hem de bahçe katı koridorundan doğrudan girişlere sahip 900 m² civarında iki ayrı kullanım talebine uygun alan mevcuttur.

1- İstenirse yapı market olarak kullanılabilir.

2- İstenirse, bir kısmı çocuk oyuncak mağazası, arkasında açık oyun alanı, bodrumunda kapalı çocuk oyun alanı yapılabilir ve kalan kısmı istenen büyüklükte dükkanlar yapılarak fastfood anlamında yeme içme mekanları olarak kullanılabilir.

Otobana, otoparka ve bahçeye cepheli yaklaşık her birisi 150 m² büyüklüğünde, gerektiğinde birleştirilerek büyütülebilecek 11 adet mağazanın tamamında; fastfood, şarküteri, fırın, yöresel gıdalar vb. ihtiyaç maddelerinin satılacağı mağazalar olabilir.

Bahçenin gişeler tarafında yapılacak süs havuzunda ses ve ışık gösterileri eşliğinde dans eden su oyunları yapılarak cazibe sağlanacaktır.

1. Mağazalar Katı

Bedesten U biçimde inşa edilmiştir. Kot farkı nedeni Batı tarafındaki kol üzerinden, içinde her birisi yaklaşık 150 m² alana sahip, gerektiğinde birleştirilebilir 20 adet mağazanın bulunduğu bu kata doğrudan yaya girişi imkanı vardır.

2. Mağazalar Katı

Bu kat üzerinde, yaklaşık 2000 m² Kullanım alanına sahip Kütahya Porselen ev konsepti mağazası olacaktır. Kalan, her birisi yaklaşık 150 m² alana sahip, gerektiğinde birleştirilebilir 11 adet mağaza tercihen ev konsepti mağazalar olması arzu edilmektedir. Ancak, şart değildir, bu kata ve hatta bedestenin tamamına Kütahya Porselen rakiplerinin gelmesi sakıncalı değildir, dahası tercih edilir.

Teras Kat

Bu katta yaklaşık 1,300 m² kapalı 2,700 m² açık alan olarak kullanılabilecek düğün, nişan vb. etkinliklerin rahatlıkla yapılabileceği restoranlar, cafeler istenen büyüklüklere göre yapılabilecektir.